Behang

Een groot assortiment

Sfeer aanbrengen in een kamer doe je gemakkelijk met Behang.


Behang verkijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins en kan gemaakt zijn van diverse materialen zoals papier en viny. Voor iedere smaak en stijl is er een behang te vinden. Van een vrolijk-fris design voor de kinder- of babykamer tot een baksteen motief voor die stoere industriele look, alles is mogelijk.

De adviseurs van Groene Hart Woninginrichting helpen je graag in de keuze van het behang en geven je advies over de juiste behanglijm. In onze woonwinkel hebben wij een groot assortiment stalen. Kom langs en blader in onze behangboeken, daarin kun je de structuur voelen, de motieven zien en de juiste kleur uitzoeken.

Fotobehang

Een unieke foto op de muur


Er is natuurlijk een groot assortiment behang met veel keuzes in motieve en dessins. Maar soms heb je liever een echte afbeelding of foto op je muur. En dan natuurlijk zo groot mogelijk! Daarom leveren wij fotobehang. Eigen foto's uit je collectie of prints uit een beeldbank gedrukt op behang.

Met fotobehang in je interieur, geef je een persoonlijke en unieke touch aan je huis. Het behang is gemaakt van een hoge kwaliteit papier en bedrukt met UV bestendige inkt. Hierdoor blijven kleuren behouden, zelfs bij blootstelling aan veel zonlicht.

Behang5.jpg

Vliesbehang


Vliesbehang wordt vaak gebruikt als onderlaag voor verf of ander behang. Maar vliesbehang bestaat er ook met verschillende patronen, kleuren zelfs dessins. Vliesbehang is erg stevig waardoor het veel gebruikt wordt in nieuwbouw huizen. Omdat het snel en gemakkelijk aan te brengen is is het geliefd bij schilders en behangers. Je hebt geen behangtafel meer nodig!

Vliesbehang is zo sterk dat het ook niet krimpt als je de lijm hebt aangebracht. Zo is de kans op scheuren klein en krijg je ook minder snel kieren tussen de naden. Ben je het vliesbehang zat geworden, dan is het ook weer makkelijk te verwijderen zonder behangstomer of gebruik van water.


Scheurtjes of gaatjes in je muur? Bij Vliesbehang hoeft de muur niet geheel glad te zijn.
Na het plakken van het behang zie je hier nagenoeg niets meer van.

Behang_Vinyl.jpg

Vinylbehang

Ideaal voor in de badkamer of keuken


De naam zegt het al. Vinylbehang heeft een toplaag van vinyl. Groot voordeel van Vinylbehang is dat de gladde toplaag bestand is tegen vet- en waterspetters. Zo kun je dus zelf behangen in de badkamer en keuken. Je kan het gemakkelijk schoon maken en het droogt snel. Het behang kan geheel uit vinyl bestaan, of met een onderlaag van een ander materiaal, zoals papier. Er bestaat ook schuimvinyl en opgeschuimd vinyl wat lijkt op sierpleister. Dit is gemakkelijk te schilderen met muurverf.

Voordat je vinylbehang gaat aanbrengen moet je eerst de oude laag vinylbehang verwijderen. Vinylbehang is een stuk steviger en veel beter schoon te maken dan papierbehang. Je hebt langer plezier van je vinylbehang maar dat zie je wel terug in de aanschafkosten. Vinylbehang is in vergelijking met normaal behang wat duurder.

Behang_Vinyl1.jpg

Inspiratie opdoen?

Kom naar onze winkel Bodegraven!