Interieuradvies

Groene Hart Woninginrichting staat voor kwaliteit


Wij streven ernaar een kwalitatief en eerlijk advies te geven over onze producten en over de styling van je interieur. Zo mag je er vanuit gaan dat onze adviseurs kennis hebben van onze producten en over styling van deze producten. Of je nu op zoek bent naar volledig nieuwe woninginrichting, of alleen naar een nieuwe kleur voor op de wand. Groen Hart Woninginrichting geeft een advies op maat.

Vanaf de oriëntatie in onze winkel tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van styling advies. En ons advies gaat ver, van tips over welke soort raamdecoratie past bij je industriele meubelen tot de laatste trends op het gebied van vloeren, verf en behang.

advies.jpg

Meten & monteren

Te korte gordijnen of te weinig pakken vloer behoren tot het verleden met onze meet & monteer service.


Zo weten we zeker dat je het juiste formaat bestelt en dat alles ook perfect past!

Ook voor het monteren van je raamdecoratie, het ophangen van je gordijnen of het leggen van je vloer draaien onze vakmannen hun hand niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Je huis helemaal tot in de puntjes verzorgd.

De specialisten van Groenehart Woninginrichting adviseren, leggen, plaatsen, monteren, onderhouden en geven optimale service. Ons motto? Als we het doen, doen we het goed!

Vloerleggen.jpg

Heeft u vragen over onze service?

Neem gerust contact op!