Gordijnen

Warmte en sfeer in je woning

Gordijnen brengen sfeer in huis. Met ons ruime assortiment gordijnstoffen is er voor ieder wat wils.

Zoe je gordijnen die de slaapkamer verduisteren of je ben je opzoek naar sfeer en aankleding voor de woonkamer en kies je voor vitrage? Twijfel je? Dan ga je voor de middenweg en kies je voor Inbetweens. Deze bieden de warmte van gordijnen maar laten toch nog wat licht door.

Groene Hart Woninginrichting heeft allerlei soorten stoffen voor gordijnen, vitrage en inbetweens. Bekijk onze uitgebreide collectie in onze winkel in Bodegraven!

Overgordijnen


Sfeervol, sjiek, isolerend, warm en vooral donker. Dat zijn onze (verduisterende) overgordijnen. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en stoffen. Combineer je overgordijnen met een elektrische gordijnrails voor alle liefhebbers van smart home systemen. Via een app op je smartphone of tablet bestuur je de overgordijnen waar en wanneer je maar wilt. Dat is nog eens luxe!

Van welke stof je overgordijn ook is, wij maken ze op maat voor je. In enkele, dubbele of zelfs driedubbele plooi en eventueel nog gevoerd ook! Overgordijnen zijn een mooie combinatie met vitrages. Ook daar houden wij rekening mee met het inmeten en op maat maken van je overgordijnen.

Overgordijnen.jpg

Vitrages

Een decoratieve sfeerverhoger

De dunste versie van gordijnen kennen we als vitrage. Een stof waar je doorheen kijkt en die gemakkelijk licht doorlaat. Vitrage zorgt voor wat privacy en filtert het zonlicht enigzins.

 Het is een decoratieve sfeerverhogende aankleding voor je ramen. Vitrage is bij Groene Hart Woninginrichting verkrijgbaar in verschillende kleuren én uiteraard geheel op maat gemaakt. Wij hebben vitrages van o.a. de merken Eijffinger, Artelux en A House of Happiness.

Vitrage.jpg

In betweens

Als je licht en privacy tegelijk zoekt


Dikker dan vitrage, dunner dan overgordijnen; dat zijn inbetweens. Wil je in huis genieten van sfeer, maar niet in het donker zitten wanneer je de gordijnen dichtdoet? Kies dan voor inbetweens.

De maatwerk inbetweens van Groene Hart Woninginrichting zijn dé oplossing voor je ramen als je daglicht wilt binnenlaten en toch privacy wilt. De stof laat voldoende licht binnen, zonder dat je volledige van buiten naar binnen kunt kijken. Daarnaast creëer je wel sfeer met de inbetween gordijnen. 

Wij hebben inbetween gordijnen van onder andere de merken Eijffinger, Artelux en A House of Happiness.

Gordijnen3.jpg

Inspiratie opdoen?

Kom naar onze winkel Bodegraven!