Raamdecoratie

Een sfeerbepaler in ons interieur

Bij Groene Hart Woninginrichting vind je een grote collectie raamdecoratie in vele verschillende kleuren en uitvoeringen.


Je kunt daarbij denken aan duettes, plissé gordijnen, houten jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol- en vouwgordijnen. Wij komen aan huis je ramen en deuren inmeten en na de productie monteren we je raamdecoratie vakkundig zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je raamdecoratie.

Sfeervol en praktisch

Raamdecoratie voor het hele huis!


Raamdecoratie is de praktische sfeermaker voor de ramen in je hele huis. Zo werk raambekleding als zonwering, kan het zorgen voor de gewenste privacy en isoleert het waar nodig. Met raamdecoratie in de woonkamer kan je met licht spelen voor de juiste sfeer, terwijl je met bijvoorbeeld gordijne in je slaapkamer het donkerder maakt voor meer rust en een goede slaapomgeving.

Groene Hart Woninginrichting heeft een uitgebreide collectie raamdecoratie, in diverse kleuren, soorten én merken. Denk daarbij aan merken als Luxaflex®, LOOKin, Inside Blinds en Thuisin.

Raamdecoratie11.jpg

Keuze genoeg!

Shutters ken je vast wel van Amerikaanse films of Franse b&b's. Dit zijn houten luiken met lamellen aan de binnenkant van het raam die je kan verstellen. Ook deze zijn, net als alle raamdecoratie, bij Groene Hart Woninginrichting verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Wij maken alles op maat!

Plissés zijn het soort raamdecoratie die je bijna overal in een huis wel tegenkomt. Deze zijn gemaakt van een gevouwen stof en verkrijgbaar in echt alle kleuren en dessins. Uiteraard zijn ze op maat gemaakt en heb je keuze uit licht verduisterend of volledig verduisterende plissés.

Jaloezieën zijn erg herkenbaar. Vooral de horizontale houten jaloezieën zijn momenteel erg populair. Gemaakt van speciaal hout, lichtgewicht en sfeervol. Hout geeft gelijk een romantische en degelijke sfeer.

Rol,- paneel- en vouwgordijnen zijn de wat meer standaard gordijnen, die iedereen wel in zijn of haar slaapkamer heeft of heeft gehad. En het zal je niet verbazen, deze zijn ook echt in alle kleuren, dessins en stoffen verkrijgbaar!

Multishades worden ook wel duo-rolgordijnen genoemd. Handig, want ze bestaan uit transparante en niet transparante banen. Daardoor kun je ze efficiënt maar ook decoratief gebruiken en het scheelt weer extra gordijnen aanschaffen!

Duettes zijn plissés, maar dan met een dubbele laag stof. Vergelijk het met een honingraat. Dit geeft deze luxe raamdecoratie een isolerend effect. Ze zijn er in top down bottom up varianten. Hiermee kun je zelf kiezen of je ze hoog, laag of in het midden voor het raam hangt.

Raamdecoratie5.jpg

Inspiratie opdoen?

Kom naar onze winkel Bodegraven!