Wij hebben het allemaal!

PVC (visgraat), tapijt, Laminaat en zelfs vinyl en novilon.

Voor iedereen een vloer!


Zoekt u de uitstraling van parket met het gebruiksgemak van een laminaatvloer dan is PVC wellicht een goede optie. Wij zijn gespecialiseerd in visgraat PVC vloeren. Zoekt u een prijsvriendelijke optie dan is laminaat wellicht iets voor u. Wij hebben een groot assortiment in vele varianten en kleuren. Zoekt u meer warmte dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment tapijt. En kies voor duurzaam en sterk een marmoleum vloer.  

In onze uitgebreide winkel bekijken we je wensen, je plannen én wat je mooi vindt. Op basis daarvan kiezen we de perfecte vloer. U kunt o.a. kiezen uit de merken: Moduleo, Forbo, Ambiant, Bonaparte, mFlor, LOOKin

​​​​​​​PVC (visgraat) vloeren

Geschikt voor ieder interieur.

PVC vloeren zijn populair omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn, lang meegaan en geluiddempend zijn. Daarnaast kun je kiezen uit tal van varianten, variërend van dessins met een hout- of tegelstructuur tot allerlei kleuren en bijzondere dessins. Een PVC (visgraat) vloer leggen is een vak apart. Laat dit over aan de vakman. PVC stroken zijn eventueel wel zelf te leggen. Wij voeren de merken Moduleo, Forbo, LOOKin, mFlor en Thuisin.
 

Een visgraat pvc vloer

Bij een visgraat vloer leggen we de pvc vloer in een vissengraat patroon. Een pvc vloer in dit patroon is niet van echt hout te onderscheiden. Je kunt deze vloer in smalle of breden stroken laten leggen. Kies hierbi uit donker- of licht hout in naturel, grey wash of white wash. Naast een visgraat patroon, kunnen wij je pvc vloer ook in een Hongaarse punt leggen. Bij dit patroon zijn de stroken niet om en om gelegd, maar in een rechte lijn.

PVC_visgraat.jpg

Laminaat vloeren

Gemakkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk


Laminaat heeft vaak een houtlook, maar is ook te verkrijgen als tegel in specifieke kleuren of met een fantasiedessin. Laminaat heeft een slijtvaste laag van kunststof, daaronder zit het dessin (meestal dus met houtstructuur), daaronder een laag van hout(snippers) waarop de eerste twee lagen zijn vastgelijmd en onderaan een kruislings gelijmde laag van hout. Deze twee laatste (dikke) lagen zorgen voor de stabiliteit.

Door de goede eigenschappen (gemakkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk) is laminaat een van de meest verkochte vloeren.

Laminaat.jpg

Tapijt

Warm en sfeervol


Tapijt geeft vaak een gevoel van warmte en heeft luxe uitstraling. Het is zacht, sfeervol en kan heel decoratief zijn. Vloerbedekking/Tapijt heeft een geluiddempende werking en is stroever als bijvoorbeeld PVC of laminaat waardoor het ook veiliger is. Door de isolerende kwaliteiten van tapijt kan dit ook energiebesparend werken. Bij tapijt denken we al snel aan kamerbreed tapijt (van wand tot wand) maar ook een karpet of vloerkleed valt onder deze noemer.

Tapijt en vloerkleden zijn verkijgbaar in vele structuren en kleuren en je kan kiezen uit hoogpolig en laagpolige varianten. Ben je allergie gevoelig? Dan kan tapijt in huis juist ideaal ideaal zijn. Je kunt zo namelijk een gezond binnenklimaat creëren.

Groene Hart Woninginrichting heeft onder andere tapijt van de merken VTwonen, Desso, Bonaparte en LOOKin. Kom langs en laat je inspireren in onze winkel!

Tapijt.jpg

Vinyl of Novilon vloeren

Van betonlook tot houtlook


Novilon is de merknaam van een vinylvloer van fabrikant Forbo. Vinyl / Novilon is een kunststof die zowel hard kan zijn (denk aan een LP) als veel zachter, zoals een vinylvloer. De zachtheid wordt overigens voornamelijk door de zachtere onderlagen gevormd. Voor vinyl wordt vaak de benaming pvc gebruikt en dat is vrij logisch want pvc staat voor polyvinylchloride.

Populair uitgelegd kun je zeggen dat vinyl en pvc broers van elkaar zijn. Vinyl is er in vele dessins en kleuren. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit vinyl vloer in een betonlook, een houtlook en zelfs een tegellook.

Vinyl.jpg

Inspiratie opdoen?

Kom naar onze winkel Bodegraven!